Experts

Thema-experts
VrouwenWoensdag werkt samen met een collectief van zelfstandige, professionele thema-experts uit het hele land. Iedere thema-expert is geselecteerd op haar ervaring, professionaliteit en expertise (binnen een van de thema’s werk, balans, persoonlijke ontwikkeling en ondernemen of juist daarbuiten ten behoeve van een “Special”). Zij voegt structuur, effectiviteit en verdieping aan de avond toe en voorziet je van praktische tips.
Als professional biedt de thema-expert kwaliteit en vertrouwelijkheid. Daarnaast draagt ze verantwoordelijkheid voor haar eigen bijeenkomst en is zij gehouden aan de gedragscode van haar beroepsvereniging.

Contact via thema-expert
Heeft een deelnemer zich aangemeld voor een workshop en via deze website betaald, dan verlopen de contacten van bevestiging en de bijeenkomst zelf, rechtstreeks met de thema-expert.

Werken bij VW
Mocht je ook als thema-expert bij VrouwenWoensdag workshops willen verzorgen? Check dan eerst het profiel van onze thema-expert. Herken je jezelf hierin, check dan onze vacatures of neem  contact met ons op door je enthousiaste motivatie naar ons op te sturen. Je contactgegevens worden dan in ieder geval toegevoegd aan ons bestand.

Hier vind je een overzicht van onze experts.