Over Vrouwenwoensdag

Missie & Visie

VrouwenWoensdag is in 2008 opgericht om zoveel mogelijk vrouwen vanaf 18 jaar in Nederland op een toegankelijke en uitnodigende manier toegang te geven tot afwisselende workshops met themas op het gebied van werk, ondernemen, persoonlijke ontwikkeling en balans.

VrouwenWoensdag combineert netwerken en coaching in een zinvolle, effectieve bijeenkomst. Vrouwen worden uitgenodigd om hun kennis en ervaring met elkaar te delen en worden aangesproken op hun kracht. Ze gaan aan de slag met dingen waar ze in het dagelijkse leven tegenaan lopen of die ze willen ondernemen. De thema’s van de workshops die VrouwenWoensdag aanbiedt, sluiten daarop aan. Of het nu gaat om werk, ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling of balans. Tijdens de workshops stimuleren en inspireren de deelnemende vrouwen elkaar, netwerken, en helpen elkaar vooruit

VrouwenWoensdag biedt vrouwen stimulerende uitwisseling, praktische handvatten, inspiratie en stimulans. Heeft een vrouw een workshop of event

van VrouwenWoensdag bezocht, dan heeft ze voldoende ideeën en tips verzameld waarmee ze de volgende dag meteen aan de slag kan.


Thema-expert
Een thema-expert voegt haar expertise, structuur en verdieping aan de avond toe en zorgt zo voor maximale effectiviteit. Uitgangspunt is dat vrouwen veel kunnen, soms meer dan ze zelf denken. Ze doen het prima, maar soms kan het ook anders, gemakkelijker, effectiever, leuker en/of zinvoller. Vrouwen ontmoeten elkaar, netwerken en helpen elkaar een stukje vooruit.


Voor vrouwen vanaf 18 jaar

VrouwenWoensdag wil toegankelijk en bereikbaar zijn voor een brede groep vrouwen in de leeftijdscategorie vanaf 18 jaar en hen waarnodig op weg helpen. Met of zonder kinderen, single, hoogopgeleid, ondernemer, werkend of niet; zij vinden hun weg vanzelf naar een onderwerp of thema dat het best past bij hun levensstijl en -fase en naar gelijkgestemden.


Toegankelijke workshops

Bij VrouwenWoensdag ontmoeten vrouwen elkaar iedere tweede woensdag van de maand (van 19.00 tot 22.00 uur) tijdens tenminste twintig toegankelijke workshops op het gebied van werk, ondernemen, balans en persoonlijke ontwikkeling. Deze workshops worden op goed bereikbare locaties  in de twee grootste gemeenten (met meer dan 50.000 inwoners) per provincie door heel Nederland  georganiseerd door een collectief van ervaren en professionele thema-experts. Naast de reguliere workshops biedt VrouwenWoensdag ook een- of meerdaagse trainingen of Events aan en iedere maand een afwisselende Special. Dit is een workshop die buiten de vier pijlers van VrouwenWoensdag valt, maar ook interessant is voor vrouwen. Een euro van het inschrijfgeld doneren we aan een maandelijks wisselend goed vrouwendoel.

VrouwenWoensdag is een product van Louter Coaching en wordt uitgevoerd door Wij van 010 t.h.o.d.n. VrouwenWoensdag.