Reacties op VW

Deelneemsters over VrouwenWoensdag

Thema-expert en deelneemster over Special Voed je Goed 13 februari 2013

Streef niet naar perfectie, maar begin!

Deelneemster Frankeline van Nieuwenhuijzen (45 jaar) is beheerder van de website Vorstelijk Baarn, organisator van de Open Monumentendag in Baarn en gaat aan de slag als ‘opruimer’. Het is voor haar de negende keer dat ze deelneemt aan een Vrouwenwoensdag. Het begon met het lezen van een heel kort artikeltje in een vrouwenblad en sindsdien is Frankeline gegrepen door de onderwerpen en de sfeer tijdens de workshops. Via de nieuwsbrieven blijft ze op de hoogte van de agenda en overige nieuwsfeiten.


Deelneemster en thema-expert over VW-avond 16 januari jl.

Avond is een feest der herkenning

Deelneemster Annette de Bus (56 jaar, foto links) nam woensdag 16 januari voor het eerst deel aan een workshop van VrouwenWoensdag. Voor haar de wel de heel toepasselijke workshop ‘Werk en privé: Alle Ballen in de Lucht gezien de vele taken die ze verricht. Annette is communicatieadviseur en heeft een parttime baan bij politie Rotterdam-Rijnmond en is eigenaar van Busnizz Communicatie. Daarnaast is ze mantelzorger voor haar ouders. Ze kent VrouwenWoensdag via de Social Media.


Deelneemster en thema-expert over 12-12-12:

Het is belangrijk dat ik zelf een goed gevoel heb over mijn CV

Deelneemster Jeannette van der Burgh, schuldhulpverleenster (40 jaar en foto links) kent VrouwenWoensdag goed. Op 12-12-2012 nam zij voor de zesde keer deel. Dit keer koos zij voor de workshop  ‘12 gouden regels voor een overtuigend CV. Jeannette wilde haar CV wel eens onder de loep leggen: Ik heb mijn CV destijds helemaal veranderd naar aanleiding van het boekje ‘Een onweerstaanbaar CV van Huub van Zwieten.  Ik heb dat nieuwe CV nu ongeveer een jaar gebruikt en had naar aanleiding van mijn ervaringen een aantal vragen die ik weleens wilde stellen aan iemand met verstand van zaken.


Deelneemster en thema-expert over 14 november 2012

Je deelt met elkaar ervaringen en daar leer ik iedere keer weer van

Deelneemster Chantal van Riel (40 jaar, foto links) presentatiegids & evenementenorganisator bij UWV nam op 14 november jl. voor het eerst deel aan de workshop ‘Meer grip op je uitstraling: verhoog je kansen met netwerken in Haarlem.
Chantal houdt van verhalen: naar verhalen luisteren en van verhalen vertellen.  Ik noem mijzelf presentatiegids, want ik weet veel over de wereld van ‘spreken in het openbaar. Maar als iemand vraagt naar mijn baan vertel ik eerst over mijn werk als evenementenorganisator en daarna pas dat ik als coach met name vrouwen leer om ontspannen en professioneel te presenteren.


Deelneemster en thema-expert over 10 oktober 2012

Je moet er even voor gaan zitten, maar dan ervaar je zeker resultaat

Deelneemster Marianne Koster (33 jaar, foto links), eigenaresse van een hondenhotel,  nam voor de eerste keer deel aan een VrouwenWoensdag ‘Inzicht in EFT ervaar meer energie en vitaliteit. Marianne is lid van de netwerkclub Jong MKB en daar kent zij Ingrid Posthumus, de gastspreekster van de avond, van. Ze had zich opgegeven voor deze workshop, omdat ze nieuwsgierig was geworden door Ingrids aanhoudende enthousiasme over haar nieuwe vak.


Deelneemster en thema-expert over 12 september 2012

Krijg je tips van mensen die je niet kent, dan komen ze anders binnen

Wie wil nu niet het beste uit zichzelf halen, dat is hoe Wendy (56 jaar) haar motivatie voor de deelname aan de workshop ‘Haal het beste uit jezelf van 12 september jl. verwoord. Het is de eerste keer dat Wendy deelneemt aan een VrouwenWoensdag. Haar vriendin, die één van de coaches indirect kent, heeft haar erop attent gemaakt. Wendy was afdelingshoofd in de gezondheidszorg en zoekt momenteel naar een nieuwe baan.