Agenda

VrouwenWoensdag organiseert iedere tweede woensdag van de maand workshops voor vrouwen. Zoek de workshop die het beste bij je past door een selectie te maken van workshops bij je in de buurt (Zoek op provincie), of door te zoeken op een datum die jou het beste uitkomt. Ook kun je selecteren op een workshop thema (keuze uit werk, balans, ondernemen, persoonlijke ontwikkeling of Special).

Aankomende workshops:

Efficiënte tips voor jouw timemanagement

Druk zijn, druk hebben, druk voelen. Op je werk, onderweg naar huis, thuis, in je hoofd. Druk dus? Het lied “Opzij”, van Herman van Veen is en blijft herkenbaar en van deze tijd. Drukte is niet erg, tot je er last van krijgt.


GO GIRL GO! – Spreken zonder stress
*wegens succes herhaald*
Je staat voor een groep. Je moet een presentatie geven, iets zeggen tijdens een voorstelrondje, of het woord nemen tijdens een vergadering. Het is een belangrijk moment, maar je voelt je kwetsbaar en onzeker.


Roos van Leary: effectiever leren communiceren
Krijg je zelf strepen als je die koppige ezel van een collega ziet aankomen? Voel je je in een vergadering geregeld de onzichtbare schildpad? Vraag je je af waar die havikmentaliteit van je vandaan komt? Hoe doorbreek je patronen, zodat je effectiever te werk kunt gaan.


Workshop STEM en ZANG
*SPECIAL* – *SPECIAL* – *SPECIAL* – *SPECIAL* Je gebruikt je stem elke dag. Soms klinkt die geweldig, en soms moet ie echt even op gang komen. Herken je dat? Dan is het goed om te weten dat er handige tips & tricks zijn om je stem te ontwikkelen en te laten doen wat jij wilt!


Kom tot je kern met Kernkwadranten

Jij bent uniek, je buurvrouw is uniek, je moeder is uniek, je collega is uniek. Wij onderscheiden ons van elkaar door een combinatie van aangeboren kwaliteiten die wij bezitten zoals doorzettingsvermogen, bescheidenheid, zorgzaamheid, zorgvuldigheid, inlevingsvermogen en flexibiliteit.


Grote schoonmaak, nieuwe stijl

Vroeger, toen de kachel nog op kolen werd gestookt, was het huis echt vies na de winter. Gordijnen, vloerkleden; alles onder een laagje stof. Daar ging dan met fors geweld (lees: mattenklopper en borstels met groene zeep) de bezem door het huis.


Werk en privé: alle ballen in de lucht
– Hoe zorg je dat je als vrouwelijke professional niet verzuipt in wat er allemaal ‘moet’? – – Hoe krijg je ook aandacht en tijd voor wat je zelf belangrijk vindt? – Als vrouwelijke professional komt er veel op je af. Je komt om in de lijstjes, zowel op je werk als thuis.


Liever Pro-Actiever!
Actief ben je natuurlijk al. Je bent druk, thuis en op je werk. Er gebeurt veel dat jou raakt en je hebt meestal je mening klaar. Soms lijkt het misschien zelfs of je van hot naar haar vliegt, of je wordt geleefd. Alle bordjes moeten blijven draaien. Maar bereik jij wat je wilt bereiken?


Acquisitie: pijnlijk of gewoon leuk * Wegens succes herhaald *
“When the winds of change are blowing, some people are building shelters and others are building windmills”, Chinees gezegde. Je bent je eigen onderneming gestart en met veel energie aan het netwerken gegaan.


Expeditie | Sollicitant 1: wat heb je nodig op de arbeidsmarkt 2013?
“Somewhere someone is looking for exactly what you have to offer” – Louise HayDe arbeidsmarkt in 2013 is net een jungle…, het is een kwestie van overleven en jezelf onderscheiden in een moeilijke markt. Toch biedt deze markt ook volop kansen voor jou als werkzoekende, mits je natuurlijk de juiste bagage bij je hebt.


VW Werkt!:’de hele expeditie voor de sollicitant’ – 5 avonden met 10% korting

Studeer je binnenkort af, en moet je je straks gaan richten op je eerste baan op de arbeidsmarkt? Of heb je een tijdje (bewust) niet gewerkt en wil je weer snel aan de slag? Of overweeg je van baan te veranderen en kun je hierbij wel praktische tips gebruiken?


Waar op het internet ontmoet je als ondernemer nieuwe klanten? Niet op je website, want de kans dat potentiële klanten jouw website bezoeken is vrij klein. Waar vind je ze dan wel? Op social media natuurlijk! Je moet dan denken aan Google+, Facebook, Twitter, LinkedIn en forums.


Verbeter zelf je website in een middag… met De Websitescan©!’
Voor veel ondernemers geldt dat de website hét belangrijkste online marketinginstrument is dat voor veel klanten zorgt en daarnaast hun mooie visitekaartje is! Daarom is een goede opzet en regelmatige check erg belangrijk. “Maar hoe doe je dat op een goede en volledige manier zonder meteen de hulp van een expert in te roepen?”