Esther Janssens nieuwe uitdaging

“Ik richt me op een nieuwe, andere uitdaging”

Esther Janssen stopt met het voorvrouwschap van VrouwenWoensdag.  “Ik ben ruim twee jaar geleden met veel enthousiasme en vol passie gestart als voorvrouw van de professionele netwerkorganisatie VrouwenWoensdag”, vertelt Esther. “Onlangs heb ik besloten me te gaan richten op een nieuwe, andere uitdaging.”

Esther is trots op wat er tot nu toe is gerealiseerd: “Sinds de start 5 jaar geleden hebben we met onze thema-experts vele duizenden vrouwen gestimuleerd om een stap te zetten op het gebied van werk, ondernemen, balans en persoonlijke ontwikkeling. Opvallend vond ik iedere keer dat de deelnemende deelneemsters binnen een half uur zo open en vertrouwd met elkaar waren en zonder gene persoonlijke zaken met elkaar deelden. Ik vond dit steeds weer bijzonder om mee te maken.”
Aan de slag als communicatieprofessional
Wat gaat de ex-voorvrouw nu doen? “Ik wil weer zo spoedig mogelijk als zelfstandig communicatieprofessional aan de slag en heb hiervoor een concept in gedachten dat ik momenteel aan het uitwerken ben. Neemt niet weg dat ik nu al inzetbaar ben. Dus weet je een bedrijf die behoefte heeft aan een professionele blik op hun communicatie of PR, of een advies over de inzet van hun (online) middelen of moet er een PR-campagne worden begeleid en/of uitgevoerd, dan kun je mij benaderen. Check anders alvast mijn LinkedIn-profiel”, aldus Esther.


Bedanken

Esther kijkt terug op een enerverende en leerzame periode: “Ik wil alle deelnemers, thema-experts,samenwerkingspartners en  betrokkenen bedanken voor de prettige samenwerking, mooie avonden en bijzondere gesprekken. Wellicht komen we elkaar nog eens ergens tegen, dat zou ik zeker leuk vinden.”


Onderzoek

Eigenaar Grace Dias benut aankomende zomer om te brainstormen over VrouwenWoensdag. Daarbij zullen de resultaten van het Klantbehoefte Onderzoek haar de nodige input geven voor een eventuele volgende stap. Wij nodigen je binnenkort graag uit om je mening te delen.