evaluaties

Enkele deelneemsters over VrouwenWoensdag:

“Nuttig”, vond Jacqueline Kolpa (46 jaar) de workshop ‘Werk en privé: alle ballen in de lucht’ van Karen Visser, 16 januari 2013. “Veel dingen zijn wel bekend, maar zeker goed om samen te bespreken.”

 “Duidelijk en helder verhaal. Goed instructies en tips. De drie uur zijn zo voorbij”, zegt een deelneemster, die liever anoniem wil blijven, over de workshop ’12 gouden regels voor een overtuigend cv’ van Nikolien Martina-Doorenbos, 12 december 2012.

Directeur Irmgard Dechesne (52 jaar) nam op 14 november 2012 deel aan de workshop ‘Effectief Communiceren’ van Esther Roelofs en schreef in de evaluatie:  “Ik heb inzicht gekregen in de gevolgen die mijn gedrag op anderen kan hebben.”

“Inspirerend”, zo vat coördinator Birgitta Seegers (39 jaar) uit Amsterdam de workshop ‘Personal Branding, LinkedIn or Linkedout’ die Tessa Faber op 10 oktober 2012 samen. “Ik hoopte op inspiratie en toepasbare tips en die heb ik gekregen.”

“De ervaringen en dilemma’s van anderen om mee te spiegelen vond ik constructief aan deze avond”, vertelt Caroline Coden (48 jaar), beleidsmedewerker, uit Gronsveld. Zij woonde de workshop ‘Roos van Leary’ onder begeleiding van Mayke Merten op 12 september 2012 bij.

Geweldig! Inspirerend. Het enthousiasme van Ilse werkte door naar de groep en mij, zegt Wendy Bijwaard (45 jaar), producer, uit Amsterdam. Zij bezocht op 6 juni 2012 de speciale STEM en ZANG workshop van Ilse Huizinga.

Prettig om vrouwen te spreken met dezelfde vragen. Ik heb nieuwe inzichten gekregen van mijn innerlijke familie
, aldus Chantal Groot (33 jaar), fiscalist, uit Breda die op 9 mei 2012 deelnam aan de VW ‘Vlammen zonder op te branden door Agnes Wijma en Nine Logt.

Super! Veel persoonlijke aandacht, goede opbouw van het programma, concrete handvatten en herkenning bij andere deelnemers, beschrijft deze dame de avond van Roos Woltering op 11 april 2012 met het thema ‘De weg van de optimalist.

Leuk, vermakelijk & interessante tips gekregen, vertelt Miranda Terpstra (38 jaar), Officemanager, uit Utrecht. Ze was op 14 maart 2012 aanwezig bij de VW-avond ‘Organising: grote schoonmaak, nieuwe stijl van Ingeborg Koot.

Activiteitenbegeleider Babs Gerrits (41 jaar) uit Nijmegen bezocht op 8 februari 2012 de Vrouwenwoensdag ‘Enneagram: effectiever met je persoonlijke stijl van Janou Hemsing: Ik vond het een interessante avond. Veel herkenning en de groepsgrootte was oké.

Ik heb vanavond veel tips gekregen en zaken zijn duidelijker geworden om te veranderen en/of mee aan de slag te gaan, is de reactie van Regina Nijenhuis (51 jaar), klassiek homeopaat in Almere, na haar bezoek op 11 januari 2012 aan de VrouwenWoensdag Timemanagement: controle krijgen over je tijd van Paulien Botman.