Nieuw: VW Werkt!

VrouwenWoensdag Werkt!: ‘de expeditie voor de sollicitant’

Studeer je binnenkort af, en moet je je straks gaan richten op je eerste baan op de arbeidsmarkt? Of heb je een tijdje (bewust) niet gewerkt en wil je weer snel aan de slag? Of overweeg je van baan te veranderen en kun je hierbij wel praktische tips gebruiken? Vanaf 13 maart starten we met ‘VrouwenWoensdag Werkt!; de expeditie voor de sollicitant’. Een set van drie losse workshops op een reguliere avond van VrouwenWoensdag, een persoonlijke coachinggesprek en een Terugkomdag met gestructureerde intervisie. De drie workshops zijn helemaal gericht op het vinden van een baan op de arbeidsmarkt. Je krijgt bruikbare tools, tips & trics die je daarbij nodig hebt om gedegen voorbereid te zijn op deze expeditie voor de sollicitant. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om een avond een persoonlijk coachinggesprek te voeren en na de zomer deel te nemen aan de terugkomdag waarin je met een groep van andere vrouwelijke sollicitanten gestructureerde intervisie kunt doen onder  begeleiding van onze professionele thema-expert Tessa Faber.

10% korting
Boek jij het hele pakket van 3 workshops, de persoonlijke coachingsessie en de Terugkomavond met intervisie, dan betaal je als particulier 170 euro, inclusief 21% BTW (i.p.v. de normale prijs van 185 euro). We geven je dan dus een korting van bijna10 %. Schrijf je hier in.

Programma VW Werkt!
Zo ziet het programma er dan uit:

1 | 13 maart 2013:
Expeditie | Sollicitant I: Wat heb je nodig op de arbeidsmarkt 2013?

2 | 10 april 2013:
Expeditie | Sollicitant II: Een opMERKelijk cv

3 | 15 mei 2013:

Expeditie | Sollicitant III: Persoonlijke coaching en begeleiding van max. 30 minuten, inclusief een talentenscan. Er is deze avond ruimte voor max. 5 deelnemers. Is er meer animo dan plant de thema-expert een extra avond in.

4 | 12 juni 2013:

Expeditie | Sollicitant IV: Van Personal brand naar persoonlijke presentatie, met onder andere gespreks en presentatievaardigheden- de flow-pitch en de STAR methode

5 | 11 september 2013:
Expeditie | Sollicitant V: Terugkomdag: Gestructureerde intervisie onder begeleiding van onze professionele thema-expert Tessa Faber

Kosten
Iedere workshop (13 maart, 10 april en 12 juni), de persoonlijke coachingsessie, inclusief talentenscan (15 mei) en de Terugkomavond met gestructureerde intervisie kost zoals gebruikelijk, 37 euro per deelnemer (incl. 1 euro aan het goede vrouwendoel) voor particulieren inclusief 21% BTW en voor zelfstandig onderneemsters exclusief 21% BTW.

Aanbieding: pakketje VW Werkt!
Wil jij de hele ‘expeditie voor de sollicitant’ doorlopen, dan hebben we een speciale aanbieding voor je. Schrijf je je voor 12 maart 2013 in voor alle 5 avonden, dan betaal je als particulier 170 euro (in plaats van 185 euro), inclusief 21% BTW. Dat betekent een korting van 15 euro. Een ondernemer betaalt 170 euro exclusief 21% BTW. In de promotieprijs is nog wel 5 euro aan het goede vrouwendoel opgenomen (5 x 1 euro per workshop). Deze aanbieding geldt tot 12 maart 2013.

Huiswerkopdracht
Behoor je straks tot de vaste groep dan krijg je na iedere workshop een huiswerkopdracht die in de volgende sessie wordt behandeld. Neem je deel aan een ‘losse’ workshop dan ontvang je vooraf een opdracht die tijdens de workshop wordt besproken.

Voor wie?
VrouwenWoensdag Werkt! richt zich op starters, vrouwen die binnenkort afstuderen en straks aan hun eerste baan gaan beginnen. Herintreders, vrouwen die een tijdje uit de running zijn geweest en weer willen gaan werken en hierbij praktische tips kunnen gebruiken. Maar ook vrouwen die overwegen te veranderen van baan kunnen natuurlijk aan deze avond(en) deelnemen.

Locatie
Deze workshop van VrouwenWoensdag wordt gehouden bij Good Place 2 Work, de flexibele werkomgeving met de female touch, aan de Elektroweg 11-Z in Rotterdam.

Thema-expert
Tessa Faber (44 jaar) is dit jaar vijf jaar solo-ondernemer met haar loopbaanadviesbureau Making Sense.  Zij helpt professionele vrouwen (en mannen!) om op te vallen op de arbeidsmarkt door ze expres zichzelf te laten zijn en zelfbewuste keuzes te laten maken. Zij woont samen,  heeft een slimme zoon van 6 jaar en is een enthousiast beoefenaar van improvisatietheater. Haar zakelijke en persoonlijke motto is: Ontdek wie je bent en wees het dan expres! www.makingsense.nl