Samenwerkingen

VrouwenWoensdag werkt samen

VrouwenWoensdag heeft er bewust voor gekozen om laagdrempelig en toegankelijk te zijn, zodat zoveel mogelijk vrouwen vanaf 18 jaar iedere tweede woensdag van de maand kunnen deelnemen aan een workshop op tenminste twintig locaties door heel Nederland. Om de betaalbaarheid voor zo veel mogelijk vrouwen te kunnen garanderen, is VrouwenWoensdag altijd op zoek naar samenwerkingspartners voor onder meer inspiratie, praktische handvatten, naamsbekendheid, workshopsruimten en gewoonweg elkaar een beetje vooruit helpen.
Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van nieuwswaardige content voor onze website of digitale nieuwsbrief, of promotie van onze initiatief, of het aanbod om een toegankelijke locatie of praktijkruimte tegen een aantrekkelijk tarief te gebruiken.

Praat erover

Het leuke is dat jij VrouwenWoensdag ook gemakkelijk kunt steunen, bekender laten worden én laten groeien. Hoe? Door mee te doen, door erover te praten met andere vrouwen, door onze informatie te verspreiden. Want: hoe meer vrouwen meedoen, hoe gewoner het wordt om elkaar op te zoeken. Hoe meer vraag, hoe meer aanbod van thema’s, locaties en thema-experts en hoe betaalbaar en toegankelijk VrouwenWoensdag blijft.