Workshops

Voor wie?
Onze workshops zijn bedoeld voor vrouwen vanaf 18 jaar en ouder. Vrouwen die in een bepaalde fase van hun leven zijn en ergens mee bezig zijn waarbij ze wel extra handvatten of praktische tips kunnen gebruiken.

  • Ben je een ondernemende vrouw die op het punt staat te starten met haar eigen bedrijf of al even bezig is met haar zelfstandige onderneming?
  • Begin je met werken of ga je je juist weer begeven op de arbeidsmarkt en  kan je bij deze stap wel wat loopbaan tips gebruiken?
  • Houd je vele ballen in de lucht en heb je behoefte aan tips voor meer balans in je werk/privé?
  • Of ben je juist iemand die zich graag wil ontwikkelen en/of behoefte heeft aan een model, extra feedback op je houding en/of gedrag of praktische tips om te leren communiceren etc?

Je kunt voor al deze vragen én meer bij onze thema-experts terecht.

Kennis en ervaring
Bij een VrouwenWoensdag deel je kennis, ervaring en tips met tenminste vijf (tot circa tien) andere vrouwen én een thema-expert. Het is stimulerend, leuk, laagdrempelig, toegankelijk en vooral interessant voor het vergroten van je netwerk. Je besluit per keer of je meedoet en waar tegen de betaalbare prijs van 37 euro (inclusief een donatie van een euro aan een maandelijks wisselend Goed Vrouwendoel).

Iedere 2e woensdag van de maand
De workshops vinden iedere tweede woensdag van de maand plaats van 19.00 tot 22.00 uur op een toegankelijke locatie in de buurt. Samen met een professionele thema-expert ben je een avond bezig met een workshop op het gebied van een van onze vier pijlers: werk, ondernemen, persoonlijke ontwikkeling en balans. Of je neemt deel aan een speciale workshop, een thema dat buiten deze vier pijlers valt, maar vrouwen zoals jij ook interesseert.

Thema-expert

De workshops voor vrouwen van VrouwenWoensdag worden verzorgd door een professionele thema-expert met een zelfstandige onderneming die haar eigen specialisme(n) heeft op het gebied van werk, ondernemen, persoonlijke ontwikkeling en balans. Daarnaast voegt ze aan de avond structuur, effectiviteit en verdieping toe. Vanuit haar expertise biedt zij kwaliteit en vertrouwelijkheid. Iedere thema-expert draagt verantwoordelijkheid voor haar eigen bijeenkomst. Desgewenst verzorgt zij een vervolg.

Betaalbare prijs
Ben je een particulier, dan betaal je de 37 euro, inclusief 21% BTW. Ben je een zelfstandig ondernemer, dan betaal je 21% exclusief BTW (dus 44,77 euro). Van het inschrijfbedrag gaat een euro naar het maandelijks wisselende goede vrouwendoel.

Agenda
Kijk bij Agenda voor de actuele workshops bij jou in de buurt op tenminste twintig locaties door heel Nederland.

Het leven kan druk zijn. Je doet het prima, maar je komt niet altijd toe aan jezelf of je plannen. Kan het ook anders? Hoe doen anderen het? Wat zijn je talenten, je passies en wat doe je ermee? Neem even  tijd voor jezelf, je ontwikkeling en je wensen. Haal meer uit jezelf bij VrouwenWoensdag!