Annuleringsregels

Vrouwenworkshops door een themaexpert tegen een redelijke prijs
VrouwenWoensdag hanteert bewust betaalbare inschrijfgeld voor haar toegankelijke vrouwenworkshops. Om toch kostendekkend te kunnen werken, met per onderwerp de beste thema-expert, blijft het gehele inschrijfgeld vanaf twee weken voor aanvang van de vrouwenworkshop ook bij annulering verschuldigd.

Zorg voor een plaatsvervanger
Het is wel toegestaan om een andere vrouw in je plaats te laten deelnemen in de vrouwenworkshop, mits je dit uiterlijk een week voor aanvang van de workshop aan de thema-expert van jouw workshop schriftelijk (per e-mail) doorgeeft, inclusief de voor- en achternaam van jouw plaatsvervanger en haar (mobiele) telefoonnummer en actueel e-mailadres. Wij geven dit dan aan de betreffende thema-expert door.

Wat gebeurt er met het inschrijfgeld als workshop niet doorgaat?
Mocht jij je voor een van onze vrouwenworkshops hebben ingeschreven (en al hebben betaald) en deze gaat onverhoopt niet door, dan wordt het gehele inschrijfgeld aan je terugbetaald, op het rekeningnummer dat bij ons bekend is. Onze thema-expert stelt je op de hoogte als onverhoopt een avond niet doorgaat.