Promotie

Women Inc. Festival 2013: twee workshopwinnaars

Tijdens het Women Inc. Festival 2013 konden deelneemsters aan de speedcoaching met onze thema-experts  meedingen naar een gratis workshop bij VrouwenWoensdag. Ze hoefden alleen maar hun visitekaartje in te leveren. Inmiddels is het winnende visitekaartje van Puur Verkade Communicatie van Suzanne Verkade getrokken.


Interview met auteur Leontine van Hooft over Ubuntu

‘Ik ben omdat jij bent’. Dit is een vrije vertaling van Ubuntu. Op het Afrikaanse continent bevindt zich een veelvoud aan tribal cultures die voor hun welzijn en het voortbestaan van hun community sterk afhankelijk zijn van verbondenheid. Zij passen de familiare normen en waarden toe die voortkomen uit een diep gevoel van geborgenheid, respect en erkenning, in alle facetten van het leven. Ubuntu is intussen niet meer alleen een tribale waarde, maar wordt ook toegepast in het midden- en kleinbedrijf. Maar er is meer.


Boekwinnaars Loswerken bekend

De prijswinnaars van het boek ‘Loswerken, daar maak je tijd voor’ van Jan Wolter Bijleveld en Ingeborg Deana (te koop voor 16,95 euro) zijn bekend. Karin de Beer uit Zeist, Rik Arts uit Nijmegen en Frankeline van Nieuwenhuijzen uit Soest ontvangen een dezer dagen een exemplaar.